Rene Tobe

Geboren in Boxmeer, opgegroed in Rotterdam. Voor ik ging reizen een bloeiende praktijk gehad in Schiebroek-Hillegersberg. Nu met veel plezier weer een nieuwe praktijk geopend.

Mijn visie en aanpak

Als kind was ik al erg nieuwsgierig en ging ik graag op ontdekkingstocht en dit is op latere leeftijd niet meer veranderd. Onderzoeken en nieuwe dingen ontdekken loopt als een rode draad door mijn leven.

Ook zie ik deze zijnswijze terug in mijn aanpak met mijn clienten. Ik ben benieuwd wie je bent, waar je vandaan komt, wat je kwaliteiten zijn en waar je mee struggelt. En hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de last die je ervaart wordt opgelost of weer draagbaar wordt.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan die aansluiten bij mijn mensbeeld. Voor mij is een mens namelijk niet alleen een lijf, maar heb je ook een psyche en sta je continu in wisselwerking met jezelf en je omgeving.

Mijn laatste opleiding Haptotherapie sloot perfect aan bij deze mensvisie. Denken, voelen en handelen. In relatie tot jezelf en de mensen om je heen. Werken als Haptotherapeut is dan ook op mijn lijfgeschreven.

Samen gaan we de diepte in om de puzzelstukjes met elkaar te verbinden. Om te zorgen dat je je weer een vrij, blij en verbonden mens voelt. Daarbij werk ik dynamisch en ervaringsgericht.

 

Ik hecht veel waarde 

‘Jij mag zijn zoals je bent, om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw wijze en op jouw uur.’

 

Ontdekken en nieuwschierig zijn. Vanaf kinds af aan zit het in mijn genen en loopt het als een rode draad door mijn leven.

ik heb het ontwikkeld tot kwaliteit. Als

Van nature ben ik nieuwschierig en houd ik van ontdekken. Ik wil graag weten hoe je elkaar steekt, Profesionaliteit hecht ik veel waarde aan. Iets uit elkaar halen is één, maar kan je het ook weer in elkaar zetten? Menselijk

k vind het belangrijk dat je je welkom voelt en dat er ruimte is om helemaal jezelf te mogen zijn. Met alles wat je meeneemt. Zowel je mooiere kanten waar je trots op bent, als je moeilijkheden waar je mee struggelt. Ik nodig je dan ook uit om

Mijn opleiding

  • Hogeschool Rotterdam (Psychosociaal therapeut)
  • De Blikopener (Yoga & mindfulness docent)
  • Instituut voor Toegepaste Haptonomie (Haptotherapeut)

Mijn ervaring

  • Psychosociaal werker
  • Mindfulness trainer
  • Haptotherapie (individueel en relaties)

Praktijk gesloten
Heropening herfst 2024

Beste bezoeker / client,

De praktijk is gesloten wegens mijn sabbatical.

Na de zomer van 2024 wil ik mijn praktijkwerkzaamheden hervatten.
Dat zal zijn als ik een nieuwe ruimte heb gevonden en ingericht.

Als er een concrete openingsdatum is, zal dat hier vermeld worden.

Met hartelijke groet,

Rene Tobe

Praktijkhouder & therapeut

You have Successfully Subscribed!